Nieuws / Verslagen


Wanroij ontmoet Wanroij - zaterdag 30 december 2023

Wanroij ontmoet Wanroij

Zondag 14 januari 2024 in 't Wapen van Wanroij' van 12.00 uur tot 17.00 uur.


In Wanroij is er grote diversiteit aan verenigingen, stichtingen en activiteiten. Dit willen zij graag laten zien aan alle inwoners van Wanroij.

Op deze middag laten verenigingen en stichtingen zien wat zij te bieden hebben, maar zeker ook om te vertellen welk vrijwilligerswerk er is. Hoe leuk het is om op die manier bij een vereniging of stichting betrokken te worden. Aan het einde van de middag zal er nog een mogelijkheid zijn om informeel even met elkaar na te borrelen.

Ook wij als Oldtimer bromfietsclub staan daar met wat brommers.



Lees het hele bericht >
Wanne Walm in De Neije krant - woensdag 14 juni 2017

Lees het hele bericht >
Molendag - donderdag 16 februari 2017

Wanne Walm ook op Molendag 2017 bij Wanroijse molen

Lees het hele bericht >
Wanne Walm in Bromfietsblad - zaterdag 22 oktober 2016

Lees het hele bericht >
St. Hubert op zijn Best - zaterdag 9 juli 2016

Op 28 augustus 2016 staan met ons clubje op ST. Hubert op zijn Best van 11.00 t/m 18.00 uur. Geef even via info@wannewalmwanroij.nl op als je er ook je bromfiets(sen) neer wilt zetten,en/of aanwezig bent. Dit kan je ook doen via de WatsApp of persoonlijk.

Lees het hele bericht >
Herftfair - donderdag 29 oktober 2015

Zondag 8 november is er een Herfstfair in het Wapen van Wanroij. Wij zijn gevraagd om er ook aanwezig te zijn. Daarom zoeken wij mensen die deze dag aanwezig willen zijn of zijn/haar bromfiets hier neer willen zetten. Geinterreseerd! meld je dan aan bij de organisatie, dit kan via de mail/WhatsApp/telefoon. We kunnen ongeveer 20 bromfietsen er plaatsen.


Lees het hele bericht >
Verslag van toertocht 30 september 2015 - vrijdag 2 oktober 2015

Woesndagavond stond er een rondje Wanroij op het programma. Nadat we afgelopen zondag met vijf man een tocht van 50 km hadden afgelegd in het Brabantse en het Gelderse land, overigens met schitterend weer, wilden we nu een tocht van rond de 30 km maken. Dit omdat we maar een goed uur konden rijden om nog voor het donker terug te zijn.


Lees het hele bericht >
Vrijwilligers gevraagd - donderdag 10 september 2015

Voor a.s. zaterdagmiddag zoekt Gerrit Jacobs nog enkele mensen die willen helpen met de toertocht met tractoren. Mocht je hier belangstelling voor hebben dan kun je contact opnemen met Gerrit.


Lees het hele bericht >
Verslag toertocht 9 september 2015 - donderdag 10 september 2015

Woensdagavond hebben we ook een toertocht gehouden, weliswaar niet zo heel erg lang want het is om half negen donker, en aangezien niet alle brommers van goede verlichting voorzien waren, wilden we toch weer voor het donker thuis zijn.

Lees het hele bericht >
Verslag toertocht 30 augustus 2015 - maandag 31 augustus 2015

Na een onstuimige nacht met heel veel regen was het tegen half tien zondagmorgen weer opgeklaard en begon de zon zelfs al een beetje te schijnen, het wordt prachtig weer dus we gaan rijden was de mening van de aanwezigen. Even wachten op Toon die zich een half uur vergist had in de tijd, maar toen konden we wegrijden. Toon reed voorop want hij wist de weg naar D’n Toerstop in Melderslo, een motor cafe en camping even voorbij Melderslo.

Lees het hele bericht >
Verslag toertocht 2015 - donderdag 27 augustus 2015

Tegen 19.00 uur kwamen de brommers richting Het Raadhuis aangereden, om samen een toertochtje te maken. Er was eigenlijk niemand die een tocht had uitgezet dus maakte we een afspraak welke richting we ingingen en reden we richting Mill en zo naar Grave.

Lees het hele bericht >
Verslag toertoch 19 augustus 2015 - vrijdag 21 augustus 2015

Om 19.00 uur kwamen we weer bijeen en moesten eerst even bij kletsen. Frans had pech hij was er niet bij hij moest naar de bbq. Vandaag reed Mat voor op en hij had de Boswachter van stal gehaald.

Lees het hele bericht >
Verslag toertocht 12 augustus 2015 - donderdag 13 augustus 2015

Ook vandaag waren we weer met tien man om een wekelijkse rit te maken met de brommerclub, we verwelkomde Leon Jacobs, zoon van Gerrit Jacobs die met zijn magneet ook wel eens mee wilde toeren.

Lees het hele bericht >
Vandaag in de Gelder - donderdag 13 augustus 2015

Vandaag stond er een stukje in de Gelderlander over ons lid Henk Selten.


Lees het hele bericht >
Verslag van toertocht 5 augustus 2015 - donderdag 6 augustus 2015

Woensdagavond hadden we een rit uitgezet (via computer) richting Gemert, erg jammer dat Bert niet mee kon want we zouden koffiestop houden bij zijn neef Jack Centen.

Lees het hele bericht >