Nieuws / Verslagen


Verslag van toertocht 5 augustus 2015 - donderdag 6 augustus 2015

Gerrit Jacobs reed voor het eerst mee, de uit Sint Hubert komstige bromfietsrijder had vorige week even naar onze start gekeken en was meteen verkocht, hier wil ik ook meerijden was de mening van Gerrit. Met hem erbij waren we met twaalf bromfietsen bij Het Raadhuis en we vertrokken richting Landhorst, en daar ook wat blauwe walm achter gelaten te hebben reden we door via Elsendorp, de Mortel naar Gemert. Onderweg gingen Toon en Mat nog op de bromfiets staan om over de poort van het nudistenpark te kijken, maar helaas voor hen was er niks te zien.

In Gemert aangekomen kwam Jack al meteen kijken wie er allemaal bij was bij die Wanroijse brommers, en zette gelijk 12 stoelen aan de tafel zodat we toch prachtig konden zitten aan het mooie plein tegenover het kasteel van Gemert. Na de koffie en Ratler natuurlijk, was het weer tijd om verder te rijden, we moeten er toch rekening mee houden dat het toch vroeger donker begint te worden. En we wilden graag voor het donker terug zijn. We reden aan en dat bleek voor sommigen toch iets te snel te gaan want niet alle brommers wilden meteen starten, maar voordat we goed op weg waren was toch iedereen aangesloten. We toerden verder richting Boekel en Venhorst waarna we via een klein randje van Odiliapeel reden en vervolgens via de Noordstraat terug naar Wanroij. Een drankje als afsluiting konden we bij het Raadhuis niet meer nemen omdat deze gesloten was, maar gelukkig konden we bij Henk even napraten onder het genot van een pilsje. Mooie tocht en prachtig weer.

Volgende woensdag gaan we weer rijden, 19.00 u. bij Het Raadhuis, alleen moeten we nog iemand hebben die de tocht uitzet of gewoon voorop wil rijden zonder geplande route. Graag even aanmelden.

Tijdens deze tocht kregen we een telefoontje van de organisatie van "Wilbertoord pakt uut" dat ze heel graag zouden hebben als we op 13 september a.s. aanwezig zouden zijn met een aantal bromfietsen. Dus wie zijn bromfiets(en) daar neer wil zetten is van harte welkom. Overigens blijven er altijd mensen van onze club bij aanwezig en kan er niemand aan de bromfietsen komen. Wij komen hier nog op terug.

 


Terug naar de vorige pagina >