Nieuws / Verslagen


Verslag toertoch 19 augustus 2015 - vrijdag 21 augustus 2015

Hij wist ook niet hoe lang hij het vol zou houden dus de route begon als een rondje om de kerk. Daarna na het Leker waar we langs Theo peters reden. Misschien al vroeg koffie maar nee we reden voorbij. We gingen weer richting Wanroij naar het Broek waar we langs Mat reden en denken hier staat Nel wel klaar met de koffie.
Jammer verkeerd gedacht. Zo reden we naar Sint Hubert waar Ad Brans afhaakte. Jammer, we weten niet of hij nog vaker mee rijd.

Door naar St. Agatha langs de Lombok maar die was gesloten dus een andere kroeg zoeken. En ja hoor in Oeffelt was er nog eentje los bij ENZO een kopje koffie of een Radler drinken. Daarna weer snel naar Wanroij om voor het donker weer thuis te zijn. Even op het terras gezeten waar Mat het weer druk had.
Hij vertelde dat hij  vroegen de ronde van het Broek met zijn mobylette had gewonnen. Hij kreeg een ware lauwerkrans waar ook foto's van blijken te zijn.
We wachten af zodat we die kunnen plaatsen. Mat kreeg ook nog een worstenbroodje maar naar 1 uur eten nog geen worst.  Jammer hij was aan de verkeerde kant begonnen.

Het was weer kei gezellig.
En hopen volgende week woensdag weer te kunnen rijden.
 


Terug naar de vorige pagina >